Vragen? +31 (0) 43 347 93 46 of +31 (0)6 22 38 89 78

Bromfietsrijbewijs.

Bromfietslessen bij verkeersschool Bastiaens

De beste en goedkoopste bromfiets opleiding van Maastricht.

Ook voor je bromfietsrijbewijs ben je bij ons aan het goede adres. Er staan een aantal flitsende scooters en enthousiaste instructeurs klaar om je in een korte tijd het bromfietsrijden te leren.

Een team van gekwalificeerde instructeurs staat klaar om je op een enthousiaste, vakbekwame en plezierige manier aan het felbegeerde roze papiertje te helpen. Het maakt niet uit wat je kiest, kwaliteit staat voorop.

Garanties.
 • Hoge slagingspercentages
 • Je kunt snel beginnen
 • All-in pakketten ook mogelijk
 • Bovag gecertificeerd
 • Instructeurs met VOG
Ja, ik wil bromfietslessen nemen bij Rijschool Bastiaens
Wat wordt van je verwacht?

Het bromfiets examen bestaat uit 2 onderdelen, een theorie- en een praktijk-examen. Je moet eerst je theorie-examen halen, alvorens  je met je praktijklessen mag beginnen. Je theorie-examen mag je al vanaf je 15,5 jaar gaan halen.

En als je dan 16 bent en je hebt je theorie, dan gaan we met de praktijk aan de slag. De theorie heb je niet onderschat, maar de praktijk moet je ook niet onderschatten!. Het halen van je bromfietsrijbewijs in 1 dag is sterk af te raden, stel dat je het toch moeilijker vindt dan verwacht, dan moet je diezelfde dag wel op praktijkexamen, met alle gevolgen van dien, weer extra kosten weer een aantal weken wachten.

We beginnen met een intakeles, dit zijn 2 lessen, in deze les kan de instructeur zien, hoe handig je al met de bromfiets bent, en hoe je geleerde regels al in de praktijk toepast. Ben je handig en kun je al redelijk veilig door het verkeer sturen, dan volgen er nog 3 rijlessen met aansluitend een praktijk-examen.

Het praktijkexamen.

Tijdens het praktijk-examen wordt je op de volgende onderdelen beoordeeld:

 • Voertuigbeheersing
 • Toepassen verkeersregels
 • Gebruik maken van ruimtes in het verkeer
 • Sociaal rij-gedrag

Foutloos rijden hoeft niet, de examinator moet de indruk hebben, dat je straks alleen veilig en verantwoord door het verkeer kunt rijden.

Onze bromfiets lespakketten.

Pakket A

 • Gratis theorie opleiding.
 • 5  rijlessen van 50 minuten
 • Theorie examen
 • Praktijkexamen CBR, incl. begeleiding

€ 490.00

Aanmelden

Pakket B

 • Idem als pakket A met 2 extra rijlessen.

€ 570.00

Aanmelden

Pakket C

 • Idem als pakket A met 4 extra rijlessen.

€ 650.00

Aanmelden
De kosten voor losse lessen bedragen € 44.00
Beste opleider 2017 &В2018

Autorijschool Bastiaens is een Bovag †kwaliteitsrijschool, die leerlingen op een plezierige en vakkundige manier aan het felbegeerde roze papiertje helpen. We hebben een enthousiast team die je de fijne kneepjes van het autorijden onder de knie brengt. Een team van gekwalificeerde instructeurs staat klaar om je op een enthousiaste, vakbekwame en plezierige manier aan het felbegeerde roze papiertje te helpen. Het maakt niet uit wat je kiest, kwaliteit staat voorop.

Ja, ik wil rijlessen nemen bij Autorijschool Bastiaensп

Wat zeggen onze klanten?

Goede en professionele rijles en begeleiding

De scooter rijlessen waren leerzaam en fijn.
- Banholt - 6 maart 2024

Leuke en leerzame rijlessen!

Ik heb bij Frans hele fijne en vooral ook leerzame rijlessen gehad. Enorm bedankt!
- Maastricht - 27 februari 2024

goede steun.

Dankzij autorijschool Bastiaens slaagde ik uiteindelijk voor mijn rijbewijs na de 3de keer. Hun professionele aanpak en niet-aflatende steun maakten echt het verschil.
- nemri - 27 februari 2024

Goede begeleiding met een sociaal vaardige instructeur

5 maanden met plezier iedere keer in de auto gestapt. Samen met mijn instructeur gewerkt aan mijn rijvaardigheden. Wist keer op keer de vinger op de zere plek te leggen en mede daardoor mijn rijbewijs gehaald.
- Maastricht - 23 februari 2024

Aan te bevelen rijschool.

Mijn ervaring met Bastiaens is uitstekend. De rijlessen worden keer op keer goed verzorgd. Als rijinstructeur had ik Maurice. Een hele aardige , vakkundige man die er alles aan doet om jou je rijbewijs te laten halen. Kortom: als je op zoek bent naar een goede rijschool zit je hier goed.
- Geulle - 16 februari 2024

Wil je meer reviews bekijken? Klik dan hier.