Vragen? +31 (0) 43 347 93 46 of +31 (0)6 22 38 89 78

Bromfietsrijbewijs.

Bromfietslessen bij rijschool Bastiaens

De beste en goedkoopste bromfiets opleiding van Maastricht.

Ook voor je bromfietsrijbewijs ben je bij ons aan het goede adres. Er staan een aantal flitsende scooters en enthousiaste instructeurs klaar om je in een korte tijd het bromfietsrijden te leren.

Een team van gekwalificeerde instructeurs staat klaar om je op een enthousiaste, vakbekwame en plezierige manier aan het felbegeerde roze papiertje te helpen. Het maakt niet uit wat je kiest, kwaliteit staat voorop.

Garanties.
 • Hoge slagingspercentages
 • Je kunt snel beginnen
 • All-in pakketten ook mogelijk
 • lessen van 60 minuten
 • Bovag gecertificeerd
 • Instructeurs met VOG
Ja, ik wil bromfietslessen nemen bij Rijschool Bastiaens
Wat wordt van je verwacht?

Het bromfiets examen bestaat uit 2 onderdelen, een theorie- en een praktijk-examen. Je moet eerst je theorie-examen halen, alvorens  je met je praktijklessen mag beginnen. Je theorie-examen mag je al vanaf je 15,5 jaar gaan halen.

En als je dan 16 bent en je hebt je theorie, dan gaan we met de praktijk aan de slag. We beginnen met een intakeles, in deze les kan de instructeur zien, hoe handig je al met de bromfiets bent. Ben je handig en kun je al redelijk veilg door het verkeer sturen, dan volgen er nog 3 rijlessen met aansluitend een praktijk-examen.

Het praktijkexamen.

Tijdens het praktijk-examen wordt je op de volgende onderdelen beoordeeld:

 • Voertuigbeheersing
 • Toepassen verkeersregels
 • Gebruik maken van ruimtes in het verkeer
 • Sociaal rij-gedrag

Foutloos rijden hoeft niet, de examinator moet de indruk hebben, dat je straks alleen veilig en verantwoord door het verkeer kunt rijden.

Onze bromfiets lespakketten.

Pakket A

 • Theorieboek en oefen-cd-rom
 • Theorie examen
 • 1 uur intakeles
 • 3 uur rijles voorafgaand aan het praktijk examen
 • Praktijkexamen CBR

€ 325,-

Aanmelden

Pakket B

 • Idem als pakket A met 2 extra rijlessen.

€ 399,-

Aanmelden

Pakket C

 • Idem als pakket A met 4 extra rijlessen.

€ 472,-

Aanmelden
De kosten voor losse lessen bedragen € 36,-
Beste opleider 2017 & 2018

Autorijschool Bastiaens is een Bovag – kwaliteitsrijschool, die leerlingen op een plezierige en vakkundige manier aan het felbegeerde roze papiertje helpen. We hebben een enthousiast team die je de fijne kneepjes van het autorijden onder de knie brengt. Een team van gekwalificeerde instructeurs staat klaar om je op een enthousiaste, vakbekwame en plezierige manier aan het felbegeerde roze papiertje te helpen. Het maakt niet uit wat je kiest, kwaliteit staat voorop.

Ja, ik wil rijlessen nemen bij Autorijschool Bastiaens

Wat zeggen onze klanten?

Goede rijschool met kanttekening

Gewoon een goede rijschool waar je betrouwbaar je rijbewijs kan halen. Peter (B.) deed het goed. Je merkt dat hij ervaren is. Wel een nadeel is dat hij bij dames wat vaak de seksistische toer op gaat. In een grappige sfeer maar het gaat wat (erg) ver soms. Je zit in een afhankelijke situatie dus je blijft maar wat lachen, maar ik vond het niet zo fijn meer. Toevallig sprak ik laatst een vrouw op een verjaardag die ook van hem les gehad heeft en die precies hetzelfde vertelde. Dat is een aandachtspunt voor de rijschool. Dames moeten zich fijn voelen. Alle heren dan maar voor Peter :-). Maar inhoudelijk waren de lessen van goede kwaliteit dus.

Reactie van het bedrijf

Beste Mar, Bedankt voor je positieve beoordeling en je kanttekening. Goed dat je de rijopleiding als betrouwbaar hebt ervaren. Jammer is toch dat je je soms wat ongemakkelijk voelde, absoluut onacceptabel Wij zullen de instructeur hierop aanspreken. Met vriendelijke groet, Paul Bastiaens

- Maastricht - 27 september 2020

Leuke vriendelijke en leerzame verkeerschool

Ik vond het heel fijn bij bastiaens omdat ik goede aanpak kreeg en veel hulp zodat ik zeer goed kon rijden bij mijn praktijk en dat is ook zeker gelukt! Ik zou Bastiaens ook zeker aanraden om na toe te gaan!
- Maastricht - 24 september 2020

Goede rijervaring met een goede afsluiting

Mijn ervaring was goed mijn leraren peter en jaque waren allebei erg fijn maar aan peter moest ik wel even wennen ze geven goed les. Maar ik vond het jammer dat het voor mij zo lang duurde totdat mijn examen in werd gepland want als dit optijd gebeurde had ik mijn examen sneller gehaald ( niet alleen door corona) de kosten zijn goed in verhouding met de kwaliteit. Zeker een aanrader!
- Gronsveld - 23 september 2020

Top rijschool!

Mijn ervaring bij Bastiaens waren fantastisch. Tijdens de rijlessen heb ik ontzettend veel geleerd waardoor ik nu goed voorbereid en met vertrouwen de weg op kan. Hierbij komt ook nog eens dat ik ontzettend veel gelachen heb met mijn rij instructrice. De planning van de lessen ging heel soepel en er wordt altijd rekening met je gehouden. Ik zou deze rijschool aan iedereen aanraden!
- Maastricht - 21 september 2020

Passende rijlessen en persoonlijke aandacht

Mijn ervaring is ontzettend positief. Er wordt veel gekeken naar de persoon en daarop worden de lessen wel goed aangepast. Hierdoor wordt je goed behandeld en zijn de lessen hartstikke fijn. Ik was heel blij met Wanda en heb daarom ook wel mijn rijbewijs in één keer gehaald!! Very happy
- Maastricht - 16 september 2020

Wil je meer reviews bekijken? Klik dan hier.