Vragen? +31 (0) 43 347 93 46 of +31 (0)6 22 38 89 78

Bromfietsrijbewijs.

Bromfietslessen bij verkeersschool Bastiaens

De beste en goedkoopste bromfiets opleiding van Maastricht.

Ook voor je bromfietsrijbewijs ben je bij ons aan het goede adres. Er staan een aantal flitsende scooters en enthousiaste instructeurs klaar om je in een korte tijd het bromfietsrijden te leren.

Een team van gekwalificeerde instructeurs staat klaar om je op een enthousiaste, vakbekwame en plezierige manier aan het felbegeerde roze papiertje te helpen. Het maakt niet uit wat je kiest, kwaliteit staat voorop.

Garanties.
 • Hoge slagingspercentages
 • Je kunt snel beginnen
 • All-in pakketten ook mogelijk
 • lessen van 60 minuten
 • Bovag gecertificeerd
 • Instructeurs met VOG
Ja, ik wil bromfietslessen nemen bij Rijschool Bastiaens
Wat wordt van je verwacht?

Het bromfiets examen bestaat uit 2 onderdelen, een theorie- en een praktijk-examen. Je moet eerst je theorie-examen halen, alvorens  je met je praktijklessen mag beginnen. Je theorie-examen mag je al vanaf je 15,5 jaar gaan halen.

En als je dan 16 bent en je hebt je theorie, dan gaan we met de praktijk aan de slag. We beginnen met een intakeles, in deze les kan de instructeur zien, hoe handig je al met de bromfiets bent. Ben je handig en kun je al redelijk veilig door het verkeer sturen, dan volgen er nog 3 rijlessen met aansluitend een praktijk-examen.

Het praktijkexamen.

Tijdens het praktijk-examen wordt je op de volgende onderdelen beoordeeld:

 • Voertuigbeheersing
 • Toepassen verkeersregels
 • Gebruik maken van ruimtes in het verkeer
 • Sociaal rij-gedrag

Foutloos rijden hoeft niet, de examinator moet de indruk hebben, dat je straks alleen veilig en verantwoord door het verkeer kunt rijden.

Onze bromfiets lespakketten.

Pakket A

 • Theorieboek en oefen-cd-rom
 • Theorie examen
 • 1 uur intakeles
 • 3 uur rijles voorafgaand aan het praktijk examen
 • Praktijkexamen CBR

€ 340,-

Aanmelden

Pakket B

 • Idem als pakket A met 2 extra rijlessen.

€ 415,-

Aanmelden

Pakket C

 • Idem als pakket A met 4 extra rijlessen.

€ 490,-

Aanmelden
De kosten voor losse lessen bedragen € 37,50
Beste opleider 2017 & 2018

Autorijschool Bastiaens is een Bovag – kwaliteitsrijschool, die leerlingen op een plezierige en vakkundige manier aan het felbegeerde roze papiertje helpen. We hebben een enthousiast team die je de fijne kneepjes van het autorijden onder de knie brengt. Een team van gekwalificeerde instructeurs staat klaar om je op een enthousiaste, vakbekwame en plezierige manier aan het felbegeerde roze papiertje te helpen. Het maakt niet uit wat je kiest, kwaliteit staat voorop.

Ja, ik wil rijlessen nemen bij Autorijschool Bastiaens

Wat zeggen onze klanten?

Makkelijke en duidelijke lessen waardoor slaagde

Omdat alles mij goed en duidelijk is uitgelegd wist ik precies de regels te volgen en op het verkeer te letten hierdoor ben ik ook meteen in een keer geslaagd.
- Maastricht - 27 november 2020

Super rijschool!

Ik heb altijd met plezier de rijlessen gevolgd. Vanaf de eerste rijles werd ik meteen op mijn gemak gesteld door de rijinstructeur. Na elke rijles is er een korte nabespreking, waarbij zowel wordt gezegd wat slecht ging als wat goed ging. Hierdoor weet je waar je de volgende rijles op moet letten. Tussendoor was er ook tijd om gezellig te kletsen. Je wordt heel goed voorbereid op je praktijkexamen. Tijdens het rijden krijg je tips over wat je beter had kunnen doen en hoe je je fouten moet oplossen. Maar het wordt ook zeker gezegd als je het goed. Dit vond ik erg fijn en geeft je zelfvertrouwen.
- Maastricht - 27 november 2020

Zeer fijne rijschool! 😀

Zeer fijne rijschool! Ik heb veel geleerd en altijd met plezier gereden, als er fouten waren werden die rustig met je door genomen. Zeker een aanrader! 😀
- Maastricht - 25 november 2020

Wat een fijne rijschool

Ik heb hele fijne rijlessen gehad. Voelde me van dag 1 op mijn gemak. Door de duidelijke instructie en voor- en nabespreking ben je zelf goed op de hoogte van je voortgang. Je ontvangt positieve feedback waardoor je je snel op je gemak voelt. Ook is er op zijn tijd tijd voor een grapje. Er wordt goed vooruitgedacht en de TTT en examen worden goed en op tijd gepland waardoor je fijn door kunt en er geen onnodige tijd verloren gaat. Je kunt tevens gespreid betalen en lessen die je niet hebt verbruikt ontvang je terug. Je leert snel door de goede en professionele rij instructeurs, je krijgt veel tips en ook als het een keer niet 123 lukt krijg je door de prettige manier van lesleven toch vertrouwen. Ik heb echt plezier in autorijden gekregen.
- Eijsden - 25 november 2020

Top rijschool, aanrader!

In 1x geslaagd dankzij de leerzame lessen!
- Geulle - 22 november 2020

Wil je meer reviews bekijken? Klik dan hier.