Vragen? +31 (0) 43 347 93 46 of +31 (0)6 22 38 89 78

Reviews

Wat vinden onze klanten van Rijschool Bastiaens?


9

Goede begeleiding naar het rijexamen!

Ik heb hele fijne lessen gehad bij rijschool Bastiaens. Duidelijke uitleg en goede tips richting de toets en het examen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 5 december 2022
10

Top instructeur

Frans was een zeer fijne instructeur om mee te hebben gereden. Zeer behulpzaam en alles was goed geregeld
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 29 november 2022
9

Geweldig!

Goede rijlessen gehad, en kwamen altijd optijd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 28 november 2022
10

Fenomenaal

Mijn ervaringen met rijschool bastiaens was uitstekend. Ze begrijpen precies waar je goede- en minder goede handelingen liggen, en geven zelfs extra hulp bij mensen met “bijvoorbeeld” moeite met focussen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 27 november 2022
10

Goede en leuke les

Heb altijd met veel plezier gelest. Hele aardige en leuke instructeur. Echt een aanrader
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 26 november 2022
10

Heel goed

Binnen het gebruik van mijn pakket heb ik binnen een jaar heel goed leren auto rijden!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 25 november 2022
8

Erg goed geregeld

Het was een fijne ervaring, contact opnemen met de rijschool was makkelijk en de lessen waren goed. Alles is goed uitgelegd voor de lessen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Eijsden - 24 november 2022
9

Zeer gerichten lessen die aansluiten op het examen.

Tijdens de rijlessen van Bastiaens waren de instructies duidelijk. De feedback na iedere les waren zowel aangenaam als kritisch. Tevens gaf bastiaens jou veel vrijheid, was het tempo keurig aansluitend aan de examens en gaf de rij-instructeur jou veel vertrouwen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 21 november 2022
7

Fijne manier van leren

De instructeur hield zich altijd goed aan de tijden en was flexibel met plannen. Alles is soepel verlopen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 20 november 2022
10

In 3 maandjes m’n rijbewijs gehaald beter rijschool bestaat niet

Jeroen is een topper
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 8 november 2022
10

Duidelijk en goede begeleiding

Ik vond het een prettige samenwerking. En alles werd duidelijk uitgelegd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ulestraten - 4 november 2022
10

Toppie!

Goede rijschool! Instructeurs zijn bekwaam en zeer Vriendelijk.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 4 november 2022
10

Super!!!!

Een supergoede rijschool!!! Met een uitstekende en deskundige rijinstructrice Top....bedankt!!!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 27 oktober 2022
8

Fijn en goede begeleiding!

Heb de scooter rijlessen als fijn ervaren. Er was tijd om te leren en ontspannen sfeer!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bunde - 21 oktober 2022
10

Top

In een keer gehaald. Goede uitleg en aardig personeel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Eijsden - 11 oktober 2022
10

Alles goed geregeld

Altijd bereikbaar, goede communicatie.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Eijsden - 11 oktober 2022
10

Vriendelijk, duidelijk en fijn

Instructeur was zeer fijn, alles werd zeer goed uitgelegd en er werd de tijd genomen voor me. Ook was het redelijk ontspannen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Grevenbicht - 1 oktober 2022
10

Snelle communicatie en veel vakmanschap

Ik heb altijd fijn gelest bij Bastiaens. Mijn vragen zijn altijd goed beantwoord en ik ben goed opgeleid tot het examen. Hierbij is alles netjes geregeld en rijinstructeurs kwamen altijd op tijd aan.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gronsveld - 20 september 2022
10

Je gooit je geld niet weg!

In het begin klikte het niet echt mij mijn rijinstructuur, dit had ik aangegeven en ik kreeg een nieuwe. Het kan altijd dat het niet met iemand klikt. In deze situatie heeft de rijschool goed geluisterd naar mij en kreeg ik een nieuwe. Met deze klikte het gelukkig wel. De lessen waren fijn en duidelijk, het was misschien dan af en toe ‘streng’. Maar dit is alleen maar voor je eigen best wil. Het gaat er hierbij om dat jij zo snel mogelijk, veilig kan rijden en je rijbewijs haalt. Deze rijschool zorgt ervoor dat jij als leerling geen geld weg gooit aan onnodige rijlessen, je het snel leert en je op je gemak bent. Ik ben dankzij hun in een keer geslaagd en super blij met mijn rijbewijs!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Valkenburg - 19 september 2022
10

Zeer tevreden

Ik heb fijne en duidelijke les uren gehad Ondanks dat ik iets beperkt ben Is het meede ik jullie als rijschool en mijn inzet toch gelukt Om in 1 keer te slagen voor mijn auto rijbewijs. Ik zou ook mensen in mijn omgeving jullie ook aan raden. Groetjes van Manuela
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 19 september 2022
1237 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9/10