Vragen? +31 (0) 43 347 93 46 of +31 (0)6 22 38 89 78

Reviews

Wat vinden onze klanten van Rijschool Bastiaens?


10

Op een veilige en gezellige manier leren autorijden.

Bij Bastiaens heb ik vanaf de eerste rijles een veilig gevoel gehad in de auto. De rijlessen worden gegeven op het tempo dat het best bij jou past. Alles was goed en duidelijk geregeld. Als mijn instructeur een keer niet kon, dan sprongen de andere instructeurs in om zijn les over te nemen. Ook vond ik het altijd weer gezellig om Jeroen (mijn rijinstructeur te zien). Ik raad iedereen aan bij Bastiaens te lessen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 17 maart 2023
10

Zeer vriendelijk en professionele instructeurs!

Ik ben een aantal dagen geleden geslaagd voor mijn rijbewijs, hartelijk dank voor de fijne lessen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 12 maart 2023
10

Heel fijn

Heel fijn, ik ben voor het rijbewijs AM gegaan en heb alles in 1x gehaald. Een hele fijne service en duidelijke uitleg.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 11 maart 2023
10

Uitstekende ervaring bij rijschool bastiaens!

Ik heb een goede ervaring gehad bij bastiaens. Zelfs na het uitvallen van mijn eigen instructeur is dit meteen goed opgelost en kon ik terecht bij een andere.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 10 maart 2023
8

Hele goeie uitleg/hulp en een hele goeie rijschool

De rijlessen wat ik heb gehad waren heel fijn en vond het ook een prettige ervaring. Ik had ook een hele goede rijinstructeur die me goed deed helpen en alles goed deed uitleggen. Ik raad deze rijschool zeker aan, ze zijn heel goed.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 9 maart 2023
9

Goede en ervaren instructeurs

De instructeurs hebben veel kennis en inzicht over het vak. Dit brengen ze goed over in de lessen. Daarbij ben ik hierdoor ook in 1x geslaagd met mijn praktijkexamen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 7 maart 2023
10

Super ervaring

Ik stapte altijd met plezier de auto in. Instructeurs doen hun best om je op niveau te brengen en zijn altijd eerlijk. Ze zijn heel flexibel in het ruilen van lessen wanneer er iets tussen komt. Lessen waren leerzaam, maar er was ook altijd ruimte voor een lolletje. Super ervaring gehad en in 1x geslaagd!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 4 maart 2023
10

Dankzij Bastiaens ben ik in een keer geslaagd!

Mijn ervaring bij Autorijschool Bastiaens was top! De lessen heb ik heel leerzaam en fijn ervaren, waardoor ik uiteindelijk mijn faalangst heb kunnen overwinnen. Ik wist dat ik structuur nodig had en Bastiaens heeft me daarbij heel goed geholpen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 4 maart 2023
8

Zeer goede betrouwbare rijschool.

Fijne rijinstructeur genaamd Willem. Hij heeft mij vol vertrouwen klaar gestoomd om op mijn leeftijd, 60 jaar, toch nog mijn rijbewijs te halen. Wij hebben samen bijna anderhalf jaar iedere week minimaal 1 uur samen gewerkt naar een rijbewijs. Thanks
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 3 maart 2023
10

Enorm persoonsgebonden lessen!

Ik heb de lessen goed ervaren. Mijn instructeur was nooit te laat zonder goede reden, de lessen waren altijd goed voorbereid voor mijn gevoel en ik zat met een prettig gevoel in de auto.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 2 maart 2023
9

I am very grateful!

I am very happy to pass my driving exam first time. Thank you, Paul, for your instructions during our lessons and your help!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 24 februari 2023
9

praktisch en doeltreffend

Paul was een goede instructeur. Hij was duidelijk, direct en op de hoogte van waar de CBR examinator op let tijdens het practicum. Geslaagd bij mijn eerste poging. Een echte aanrader.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 21 februari 2023
8

Goed uitleg en nam de tijd voor een leerling

Ik heb een goede ervaring gehad bij rijschool Bastiaens. Lessen waren fijn en verzorgd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 16 februari 2023
10

Goede begeleiding van A/Z

Bij rijschool Bastiaens heb ik de laatste fase van mijn rijbewijs gedaan. Voorheen zat ik bij een andere rijschool en bij Bastiaens zijn we meteen doorgegaan met waar ik gebleven was. Vriendelijke instructeur die concreet en hulpvolle uitleg kan geven waardoor je echt van je fouten leert. De instructeur is vrijwel altijd op tijd met 5 minuten voordat de les start. De lesauto's zijn van uitstekende kwaliteit en altijd goed schoongemaakt. Het lestarief is wel aan de hoge kant maar daar krijg je wel kwaliteit voor terug.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 16 februari 2023
9

Top

Was erg blij met Willem als instructeur. Legde alles duidelijk uit en gaf goede tips.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 27 januari 2023
10

Neet lang helle. Effe Autorijschool Bastiaens belle.

Zeer goede en deskundige autorijschool. Zelf heb ik rijles gehad van Paul Bastiaens, die door zijn jarenlange ervaring als rij instructeur, zeer deskundig is in zijn vak als. Ik heb mijn rijbewijs in 1 keer gehaald op mijn 63e jaar dankzij zijn rustige, goede, duidelijke manier van lesgeven. Ik kan alleen maar lof spreken en de autorijschool zeer zeker aanbevelen aan een ieder die op zoek is naar deskundigheid en vakmanschap.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 24 januari 2023
10

Het was een soepel en prettig leertraject.

Ik begon heel sterk en had alles heel erg onder de knie. Uiteindelijk bleef ik een beetje stilhangen maar hier werd de tijd voor genomen om dit goed op te lossen waardoor ik een prettig praktijkexamen heb kunnen afleggen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 18 januari 2023
10

Een succesvolle en leerzame ervaring

Er was altijd een heel erg gezellige en leerzame sfeer. Elk leermoment kwam makkelijk aan bod, het was een zeer fijne ervaring.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- MAASTRICHT - 16 januari 2023
10

Geweldig en behulpzaam

3/4 jaar over gedaan met alle wachttijden van het cbr maar daardoor veel hulp en advies gekregen tussendoor. Daardoor ook In 1x geslaagd!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 16 januari 2023
10

Goede kundige rijschool

zeer tevreden over deze rijschool! Kundige begeleiding die de leerlingen ook zelfvertrouwen geeft. In 1 keer geslaagd dus TOP
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 9 januari 2023
1269 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9/10