Vragen? +31 (0) 43 347 93 46 of +31 (0)6 22 38 89 78

Reviews

Wat vinden onze klanten van Rijschool Bastiaens?


10

Leuke maar ook leerzame ritten.

Leuke rijinstructeur die er alles aan doet om je te laten slagen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 6 juli 2024
8

Erg fijne rijschool

Goeie instructeurs en fijne communicatie
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 5 juli 2024
10

Heel goed

Top rijschool! Jeroen is een hele fijne instructeur. In een keer het rijbewijs gehaald door hem.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Daniels - 2 juli 2024
8

Prima tevreden met de lessen en het resultaat.

Ik heb met Willem een goede tijd gehad in de auto en naar mijn inzicht ging alles vrij prima qua ontwikkelingen en de opbouw van de lessen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 1 juli 2024
10

geweldig goede begeleiding

Hele fijne rijschool met veel ervaring en kennis waardoor ik in korte tijd mijn scooter rijbewijs gehaald heb. Heel begripvol voor mijn situatie en goede ondersteuning. Bedankt, voor mijn auto rijbewijs kom ik weer bij jullie!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gulpen - 27 juni 2024
10

Fijne ervaring

Fijne scooter rijles gehad bij Bastiaens, in 1x geslaagd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bunde - 20 juni 2024
10

Wauw na zo een lange tijd in korte tijd direct behaald!

Mijn ervaring kan enkel in ''wauw'' beschreven worden. Paul heeft zijn uiterste best gedaan om mij in no time mijn rij examen te laten behalen. Na 11 keren voor het examen in het verleden te zijn gezakt. Heeft Paul exact geluisterd waar het bij mij mis ging. Ik ben 37 heb een concentratie gebrek volksmond ADD officieel een dopamine probleem. Hier hebben velen last van, ondanks dat binnen enkele lessen binnen 1 x examen direct mogen slagen. Ondanks fouten in het examen op de juiste dingen gelet dankzij paul. Heb je struggles, dan is dit de rijschool die jij nodig hebt. Paul nogmaals CHAPEAU!!!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 18 juni 2024
10

Leuke lessen

Ik heb tijdens de lessen veel kunnen leren!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Valkenburg - 15 juni 2024
10

Fantastische begeleiding en maat werk!

Top rijschool, makkelijk om de lessen mee te plannen. Veel ervating en weet precies waar ze op moeten letten. Duidelijke uitleg en gelijk op examen als je er klaar voor bent! Echte aanrader!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Valkenburg - 15 juni 2024
10

Erg fijne ervaring!

Rijschool Bastiaens is zeker een aanrader! Fijne ervaring gehad. Zijn snel en betrouwbaar.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 13 juni 2024
9

Hele comfortabele sfeer en goede instructeur

Ik ben erg tevreden over rijschool Bastiaens. Ze reageren snel, zijn georganiseerd en zijn netjes qua geldzaken. Mijn instructeur bleef kalm, wat mij goed doet in een stressvolle situatie. Ik ben in een keer geslaagd en had dat niet gekund zonder de goede lessen van Jeroen. Bedankt!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 12 juni 2024
9

eenvoudig en snel

Ik vond het makkelijk te volgen en hield me aan de taak zonder tijd te verspillen. Het gaf ook nog eens goed advies.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 6 juni 2024
10

Hele fijne en leerzame rijlessen

Actieve rijlessen en je wordt goed voorbereid op je examen! Ik heb er veel van geleerd
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 31 mei 2024
9

effectief

Duidelijke en leuke lessen. Effectieve lessen waarin je veel tegenlijk oefent. Goede planning in bijzondere verrichtingen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 31 mei 2024
10

In 1x geslaagd voor mijn rijexamen!!

Met dank aan Maurice; mijn ervaren instructeur! Punctueel en heel duidelijk in zijn feedback. Ik verheugde mij iedere week weer op mijn rijles.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Meerssen - 29 mei 2024
10

Echt topp

Ik heb super goed les gekregen. Hele aardige instructeurs.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 28 mei 2024
10

Top rijschool met ervaren en positieve instructeurs!

Top rijschool! Duidelijke lessen, op een positieve manier gebracht door de instructeurs.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ulestraten - 23 mei 2024
8

Duidelijke en goede uitleg

Ik vond het fijn dat wat ik verkeerd deed meteen werd gezegd zonder er om heen te praten dat maakte het duidelijk wat ik moest verbeteren
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Jacobs - 23 mei 2024
10

Professioneel en punctueel.

Een fijne rijschool met bevoegde instructeurs die het beste met je voorhebben.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 17 mei 2024
10

Hele goede begeleiding

Mijn rij instructeur was geduldig, streng en eerlijk. Dat stelde ik echt op prijs. Mijn ervaring was fijne ontspannen rij lessen, en zij nemen de tijd voor jouw. Dus in één woord geweldig.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Valkenburg aan de Geul - 16 mei 2024
1422 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.1/10