Vragen? +31 (0) 43 347 93 46 of +31 (0)6 22 38 89 78

Reviews

Wat vinden onze klanten van Rijschool Bastiaens?


10

Goede en fijne ervaring met zowel de instructeur als het bedrijf zelf

Ik heb goede rijlessen ontvangen waardoor ik ook gelijk mijn TTT en examen in 1 x heb gehaald. Ook was de service heel fijn en heb ik niets negatiefs te zeggen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 21 mei 2022
10

Well-organized, good experience.

Passed at one goal. The course is well-organized. Paul knows everything for daily driving and deliver all the key information properly. Can't ask for more.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 21 mei 2022
10

Top!

.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 18 mei 2022
10

Super!

Fijne rijlessen gehad! Zeker een aanrader!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 16 mei 2022
10

Super

Mijn ervaring was toppie en vertrouwd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 12 mei 2022
10

Goede en snelle lessen

De lessen waren straight to the point, er werd nergens omheen gedraaid en het was gewoon goede kwaliteit.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sibbe - 8 mei 2022
9

Direct, goede tips.

Vaak streng maar rechtvaardig endus als fijn en prettig ervaren
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 8 mei 2022
10

fijne rijles

Ben met een paar lessen geslaagd, was goed uitgelegd en fijne mensen die er werken.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- maastricht - 5 mei 2022
10

Perfect!

Alles is goed verlopen. Onze dochter had in een keer haar rijbewijs. Wij hebben als ouders geen enkel werk ermee gehad. Een fijne betrouwbare rijschool!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 4 mei 2022
8

Goede rijlessen

Fijne rijlessen, alles wordt goed uitgelegd!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 4 mei 2022
10

Altijd leuke leerzame lessen

goede instructeur met duidelijke uitleg
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ulestraten - 29 april 2022
10

Uitstekende en professionele rijschool!

Ik heb nooit een negatieve ervaring bij Bastiaens gehad. Ik heb altijd goed les gekregen en ging pas op toets/examen wanneer ik hier echt klaar voor was.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Eijsden - 25 april 2022
10

Uitstekend.

Altijd fijne lessen gehad bij Frans en met plezier gereden. Flexibele lestijden (ook op zaterdag) en aandacht voor de leerling.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 25 april 2022
7

Fijne rijschool, makkelijke communicatie, en laagdrempelige lessen

Fijne rijschool, makkelijke communicatie met de instructeurs, punctueel, flexibele tijdstippen voor de lessen. Gedurende lessen wel nodig geweest om actief concrete feedback punten te vragen, maar dit is voor iedereen persoonlijke voorkeur - ik had er graag meer van gezien.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 20 april 2022
10

Super rijschool

Super rijschool, heel duidelijk, heb in 1 keer kunnen slagen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 8 april 2022
10

Uitstekend

Een geweldige rijschool. Met hele leuke instructeurs.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Eijsden - 8 april 2022
10

Zeer goed.

Heel prettige lessen, fijne begeleiding.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Eijsden - 5 april 2022
10

Geweldig ervaring

Super rijleraren wat de tijd nemen voor je en je super goed voorbereiden op het examen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- MAASTRICHT - 5 april 2022
10

Altijd fijn en op mijn gemak gereden.

Ik heb altijd een fijne begeleiding gehad tijdens het rijden. Ik heb altijd met plezier gereden!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Planodonk 10 - 4 april 2022
8

Fijn en comfortabel

Ik vond de rijlessen fijn, m’n rij-instructeur was altijd vriendelijk en heeft me super goed begeleid in het laatste deel van m’n rijopleiding. Ik vond ook de communicatie met de rijschool goed en iedereen was altijd ontzettend vriendelijk.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 31 maart 2022
1181 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9/10