Vragen? +31 (0) 43 347 93 46 of +31 (0)6 22 38 89 78

Reviews

Wat vinden onze klanten van Rijschool Bastiaens?


10

Top ervaring!

Het was kort (3 dgn) maar krachtig. De begeleiding van Paul is top, erg professioneel maar zeker ook heel leuk en aangenaam. Maw verkeersschool Bastiaens is een absolute aanrader.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 1 augustus 2021
10

.

.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 1 augustus 2021
7

Prima ervaring

Fijne lessen, alles is orde
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 29 juli 2021
9

Het was erg fijn om bij jullie rijlessen te volgen.

Het was een leuke rijschool, iedereen was vriendelijk. Ik ga het zeker aanraden bij andere.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 28 juli 2021
10

Een fijne rijschool waar kwaliteit hoog in het vaandel staat

Ik heb de rijlessen (BE-rijbewijs) bij Rijschool Bastiaens als heel prettig ervaren. Fijne opbouwende feedback, geduldig en oog voor detail heeft er voor gezorgd dat ik met succes het BE-rijbewijs heb gehaald. Bedankt!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 28 juli 2021
9

goede aandacht

omdat er per 1 of 2 werd gereden in de les kreeg je volle aandacht en dat is fijn omdat je je fouten kan verbeteren. Daarnaast in een keer geslaagd wat altijd superfijn is. Verder gewoon goede lessen gehad en het examen was niet veel anders
Zou je ons aanbevelen? Ja
- maastricht - 28 juli 2021
9

Ervaring was zeer goed

Goede lessen die mij hebben geholpen om te slagen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 27 juli 2021
8

Ik heb mijn rijlessen als zeer prettig ervaren.

Ik vond de rijlessen en mijn rij-instructeur heel prettig. Hij had veel kennis en wist het ook goed over te brengen. Ik ben achteraf gezien heel blij dat ik voor deze rijschool heb gekozen. Zeker aan te raden!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 27 juli 2021
9

Fijne rijlessen die wordt gegeven door een rustig en aardige meneer.

De rijschool stelt je op je gemak waardoor de rijlessen goed en op een prettige manier zijn verlopen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Berg en terblijt - 26 juli 2021
9

Fijne ervaring

Ik heb de lessen fijn en leerzaam ervaren
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Meerssen - 23 juli 2021
10

Geweldige rijschool!

Alles wordt zorgvuldig en goed uitgelegd, ook als er iets niet wilt lukken , wordt er extra aandacht aan besteed. Ook de instructeur (Jeroen) legt het goed uit, en samen met de kandidaat streeft hij naar een goed einde. Kortom , zeker een aanrader!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 23 juli 2021
10

echt top!

een ontzettend goede uitleg, ook een fijne uitleg, echt een aanrader!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 23 juli 2021
10

Hele fijne rijschool.

Hele fijne rijschool, alles goed geregeld, goede communicatie en goed uitgelegd!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Berg en Terblijt - 20 juli 2021
10

Geweldig

Fijne rustige instructeur, die mij een goed gevoel gaf achter het stuur. Waardoor ik ook heel goed binnen mijn pakket in een keer mijn rijbewijs gehaald heb. Super bedankt rijschool bastiaens.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Eijsden - 14 juli 2021
10

Top rijschool! Zeer ervaren en echt een aanrader!

.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 12 juli 2021
9

Goed

Korte, krachtige les In 1x geslaagd. Goede service
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 11 juli 2021
8

Heel fijn begeleid en goede uitvoering

Vond de mensen heel aardig en gastvrij, voelde me ook op mijn gemak met de mensen die mij rijles gaven en dat maakte het voor mij ook een stuk leuker. Ook vond ik de uitleg tijdens het rijden goed en duidelijk en ook fijn om het zo te leren.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 11 juli 2021
9

Aangename en goeie ervaring

Ik heb bij rijschool Bastiaans een goeie, leuke, duidelijke en leerzame ervaring gehad.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 8 juli 2021
10

Super rijschool:)

.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Berg en Terblijt - 7 juli 2021
10

Zeer fijne en duidelijke uitleg

Fijne en duidelijke uitleg hoe de rijles zal verlopen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 6 juli 2021
1067 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.9/10