Vragen? +31 (0) 43 347 93 46 of +31 (0)6 22 38 89 78

Reviews

Wat vinden onze klanten van Rijschool Bastiaens?


8

Fijn en duidelijk les.

Fijn en duidelijk les.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 16 maart 2020
10

Super

Leerzame lessen en altijd duidelijke feedback!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 13 maart 2020
10

Top

Ik heb een prettige ervaring bij Rijschool Bastiaens! Zeer fijne rij instrecteur genaamd Frans. Leerzamen en gezellige lessen gehad!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Berg en Terblijt - 13 maart 2020
8

Goeie ervaring, leuke leraar

Goede leraar die me op m’n fouten wees. Verder heel aardig en alles werd duidelijk uitgelegd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Valkenburg - 11 maart 2020
8

Fijne rijschool

Leerzame en gezellige rijlessen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 11 maart 2020
10

Heel fijn

Fijn dat alles werd gezegd in het begin, ik deed Bromfiets rijbewijs en ik dacht dat ik meteen als zelf moest doen met alles werd heel fijn van te voren uitgelegd en zelfs tijdens de rijlessen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 8 maart 2020
10

Tevreden

Duidelijke lessen, top
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 7 maart 2020
8

Duidelijke en fijne begeleiding!

Ik heb fijne, leerzame en leuke lessen kunnen volgen bij Bastiaens. De begeleiding is erg goed en kan daarom zeker iedereen aanraden om bij Bastiaens te gaan lessen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 27 februari 2020
10

Perfect! doen goed hun werk

Perfect! Aardige rij instructeur wat een fijne man is dat zeg!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Eijsden - 25 februari 2020
10

Top!!

Voelde me op het gemak
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 19 februari 2020
8

Fijne rijschool

Autrijschool Bastiaens is een fijne rijschool! Goede rijinstructeurs, leerzame rijlessen en in 1 keer geslaagd voor mijn autorijbewijs!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 13 februari 2020
6

Goede duidelijke lessen

Ik vond het een hele leuke tijd om scooter te leren rijden en het was ook heel duidelijk hoe alles uitgelegd werd. Wel voelde ik me niet altijd op Mn gemak gesteld als ik zenuwachtig was . En soms vond ik dat er met een hele botte stem commentaar werd gegeven voor de rest goede lessen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Meerssen - 9 februari 2020
10

Goede rijschool

Eerst mijn theorie voor de bromfiets gehaald bij deze school, kreeg meteen het boek en cd de volgende dag binnen. Tijdens de praktijk lessen duidelijk en direct les gegeven, en lekker snel het examen de volgende dag. Uitstekende rijschool
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Berg en Terblijt - 7 februari 2020
10

Een hele goede leerzame ervaring

Ik heb een hele goede leerzame ervaring gehad en alles is super goed uitgelegd. Ik ben in 1 keer geslaagd door de goede les van rijschool Bastiaens! Zeker weten aan te raden!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 7 februari 2020
8

Gezellige instructeur en leerzame lessen.

Bij de lessen voelde ik me op mijn gemak en werd de informatie goed overgebracht. Ook het gebruik van de planning app was erg fijn.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 1 februari 2020
9

Vakkundig, betrouwbaar en klantgericht

Aanrader!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 29 januari 2020
7

Goed he

"Ik" ben geslaagd dus het was zeker goed genoeg
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sibbe - 24 januari 2020
10

Uitstekende rij instructice

Proffesionele benadering, rustig in de communicatie, fijn in de omgang en duidelijke instructies. Eigenlijk gewoon heel goed!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 23 januari 2020
10

Fijne lessen en fijne instructeurs

Ik had fijne lessen in praktijk en de instructeurs waren heel aardig en ben ik een keer geslaagd dankzij de goede lessen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 23 januari 2020
10

Top lessen gehad, erg duidelijk maar vooral met een fijn gevoel op examen gaan!!

Sinds de eerste les goed contact met Paul. Zijn lessen zijn erg gestructureerd en er wordt goed op fouten gewezen. Ik merkte echt dat Paul oog had voor zijn leerlingen. In een paar lessen veel geleerd en het wordt er echt ingestampt. Paul heeft er voor gezorgd dat ik rustig op examen heb kunnen gaan met veel vertrouwen. Wil jij snel en veilig de weg op, dan is Paul de beste keuze!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Eijsden - 23 januari 2020
893 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.8/10