Vragen? +31 (0) 43 347 93 46 of +31 (0)6 22 38 89 78

Reviews

Wat vinden onze klanten van Rijschool Bastiaens?


10

De manier van lesgeven vond ik heel erg leuk!

Mijn scooter lessen heb ik prettig ervaren door de manier van lesgeven. Er werd veel moeite ingestoken en de lessen waren erg leuk!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Eijsden - 7 augustus 2020
10

Leuke & leerzame rijlessen!

Werd goed uitgelegd & uit eindelijk dan ook geslaagd !
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 7 augustus 2020
9

goede en duidelijke lessen

Aardig en leuke instructeur, gaf goede aanwijzingen en hielp ons goed op weg.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 7 augustus 2020
10

Volwaardige rijopleiding en vertrouwde sfeer!

Ik heb rijlessen gevolgd voor mijn auto rijbewijs en altijd met een vertrouwd en veilig gevoel in de auto gestapt. De kwaliteit van de instructeur was perfect, prettige en schone rijles auto, de prijsverhouding was helemaal top. Flexibele mogelijkheden voor inplannen, geen enkele keer ontevreden geweest. Perfect persoonlijke voorbereiding richting het examen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Eijsden - 5 augustus 2020
8

Duidelijke uitleg

Duidelijk aangegeven als ik iets fout deed of iets beter kon doen. Aardige rij instructeur.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 31 juli 2020
10

Top

Goede en leuke rijlessen met duidelijke uitleg gehad.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Meerssen - 26 juli 2020
8

Duidelijkheid over wat ik kan verwachten

Hele fijne uitleg en duidelijk over hoe alles werkt
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bunde - 25 juli 2020
9

Goed en snel

Goede lessen fijne sfeer en best snel
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 25 juli 2020
8

Top!

Duidelijke en goede instructies
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 24 juli 2020
8

Prima lessen gehad bij Bastiaens!

Ik had op het begin moeite met motivatie te vinden. Math heeft de knop weten omdraaien.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Eijsden - 20 juli 2020
10

Prettige en deskundige rijschool

Heb met veel enthousiasme lessen gevolgd bij Bastiaens. Dit kwam door de prettige en gezellige samenwerking met de instructeur. Ik zou deze rijschool zeker aanraden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 16 juli 2020
10

Super!

Hele fijne ervaring gehad bij Bastiaens. Meteen de eerste keer geslaagd. Bedankt!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 14 juli 2020
9

Geweldig!

Geweldige rijschool, goede service
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 14 juli 2020
6

Bij Math: slecht, bij Willem: goed.

Eerst heb ik lessen gevolg bij Math Cremers. Hij legde weinig uit en bij hem maakte ik geen vorderingen. Daarna ben ik overgestapt naar Willem Willems die alles goed uitlegde. Bij Willem heb ik in een kortere tijd veel meer geleerd dan bij Math.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 13 juli 2020
10

Top!

Goeie rijlessen, top rij instructeur willem! 🙂 Fijne auto om in te beginnen. Alles word top voor je geregeld! Ook tijdens de corona!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 9 juli 2020
10

Rijles in een ontspannen en gezellige sfeer

Ik heb het afgelopen jaar rijles goed ervaren. Ik keek altijd uit naar de rijlessen, en heb het nooit als een verplichting gezien. De rijlessen waren kwalitatief hoog, maar met een grapje tussendoor hing er wel altijd een ontspannen sfeer.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 4 juli 2020
10

Super begeleiding, fijne communicatie, maximale groei

In het begin had ik veel moeite met auto rijden, maar door mijn instructeur werd ik gerust gesteld, waardoor mijn vertrouwen groeide. Ik ben in 1x geslaagd!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 3 juli 2020
8

Leuke maar spannende ervaring

Toen ik mer mijn rijlessen begon vond ik het nog allemaal een beetje eng door een mindere klik met mijn toenmalige rij instructeur vond ik het moeilijk om echt het zelf vertrouwen te vinden. Vervolgens ben ik naar een rij instructrice gegaan en voelde ik me gelijk op mijn gemak het was voor mij een hele prettige ervaring om bij bastiaans te mogen lessen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Cadier en Keer - 3 juli 2020
10

Top ervaring

Fantastische begeleiding en zeker tevreden met de opleiding
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Eijsden - 30 juni 2020
10

Toppie!

Niks op aan te merken.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Eijsden - 22 juni 2020
923 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.9/10