Vragen? +31 (0) 43 347 93 46 of +31 (0)6 22 38 89 78

Reviews

Wat vinden onze klanten van Rijschool Bastiaens?


10

Fijne rijschool!

De lessen waren heel goed en ook duidelijk. Ik kan deze rijschool zeker aanbevelen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- MAASTRICHT - 22 november 2021
8

goede rijlessen leuke mensen

ik heb hier mijn rijlessen gevold dit verliep erg goed wn ben goed ondersteunt en ben geslaagd
Zou je ons aanbevelen? Ja
- maastricht - 22 november 2021
10

Op een leuke manier mijn scooterrijbewijs gehaald

Eerst had ik toch nog angst voor op zo’n brommer te kruipen. +/- 45 km per uur is toch heel hard op zo’n kwetsbaar voertuig. Na het eerste uurtje rijles voelde ik me al heel comfortabel op de brommer en met de hulp van de instructeurs ging het best prima. De dag van mijn examen heb ik ook 3 vermakelijke en leerzame lessen gehad, jammer dat het zo koud was hahah. Maar toen was het mijn beurt voor het examen, heel erg spannend. Gelukkig heb ik het gehaald door alle goede hulp wat ik gekregen heb tijdens de brommerlessen. Zeer tevreden dat ik gekozen heb voor bastiaens, en voor mijn auto rijbewijs kom ik hier zeker terug!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 21 november 2021
9

Erg goede manier van lesgeven.

Ik kwam aan met best veel zelfvertrouwen omdat ik wist dat ik al prima kon rijden maar achteraf zijn er genoeg dingen die ik van tevoren nog niet wist.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gronsveld - 21 november 2021
10

Super top!!

Goede begeleiding en je wordt met geduld en respect behandeld. Top sevice!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 17 november 2021
9

Top

Goed,krachtig,duidelijk Als je goed Nederlands kan en kijken slaag je.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 16 november 2021
10

Super goede ervaring!

Enorm fijne ervaring gehad met rijschool Bastiaens! Armand als instructeur gehad: hele fijne en rustige man die mij op een hele fijne manier heeft leren rijden :). Ik zou ze aan iedereen aanraden!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 15 november 2021
6

Ik vond het een prima rijschool en ik heb veel geleerd.

Ik ben nooit echt met tegenzin naar rijles gegaan. Ik heb er veel goede tips gekregen die mij uiteindelijk hebben geleid naar het behalen van mijn rijbewijs.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Valkenburg aan de Geul - 15 november 2021
9

Deskundig

Deskundig en neemt de tijd
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 15 november 2021
9

Erg effectief

Het was erg prettig dat ik met slechts 2 lessen direct mijn praktijk heb kunnen halen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 15 november 2021
10

Super begeleiding

Zowel met de autorijlessen als de scooter rijlessen super begeleiding
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 14 november 2021
9

Fijne lessen!

Leuke en leerzame lessen gehad.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gronsveld - 11 november 2021
8

Een prettige en veilige ervaring

Ik heb mijn rijbewijs en heb de rijlessen veilig kunnen afleggen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Eijsden - 10 november 2021
8

Goed

Goeie routes goede begeleiding
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 7 november 2021
10

Super

In 1x geslaagd door perfecte uitleg en hulp
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 7 november 2021
7

Prima duurde alleen best lang

Ik vond het een prettige ervaring alleen het wisselen van rijinstrecteur midden in m'n rijproces was niet heel fijn.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 3 november 2021
10

Prima rijschool

Jeroen bastiaens is een goede instructeur..1e keer geslaagd!!!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Eijsden - 2 november 2021
10

Top begeleiding!

Altijd geduldig en niet opdringend
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 31 oktober 2021
10

Top.

Veel geleerd. Routes afgelegd waar je profijt van hebt en waar je van je fouten kan leren.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Valkenburg - 26 oktober 2021
10

Willem top instructeur!

Fijne rijschool en altijd plezier gehad in de rijlessen met een ervaren instructeur die altijd de goede mix wist te leveren van geduldig, direct, en gezellig. Bedankt Willem!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 16 oktober 2021
1113 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9/10