Vragen? +31 (0) 43 347 93 46 of +31 (0)6 22 38 89 78

Reviews

Wat vinden onze klanten van Rijschool Bastiaens?


9

Het was enorm aangenaam bij jullie te mogen lessen.

Fijne auto, leuke rij-instructeur, kwalitatief goede lessen. Kortom; een enorm goede rijschool
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gronsveld - 20 april 2021
9

Super ervaring

Hele fijne communicatie, en een sympathieke kundige instructeur. In een keer geslaagd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 18 april 2021
10

Een betrouwbare, betaalbare en goede rijschool.

Ik heb Math Cremers als rijinstructeur gehad en ik was over het algemeen erg tevreden. Zelf vind ik dat Math uitstekend werk verricht ondanks dat hij flink overuren draait in deze covid-19 tijden. Een rustige geduldige begeleiding waarin ik mij ten alle tijden op mijn gemak heb gevoeld. Zelf heb ik nog wat moeite gehad met rijden in eerste instantie, maar Math heeft mij altijd het idee gegeven dat het allemaal goed kwam en dat is ook gebleken. Flexibiliteit werd getoond en afspraken werden nagekomen. In 1 woord geweldig!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 16 april 2021
10

Zeer goede lessen en fijne instructeur

Al mijn rijlessen waren leerzaam: er werd duidelijk gezegd wat goed ging en wat er nog verbeterd kon worden. Bij het inplannen werd rekening gehouden met mijn eigen planning en als iemand uitviel werd ik gebeld om te kijken of ik langer wilde rijden. Peter als instructeur was heel gezellig en altijd lachen! Hierdoor heb ik ook mijn examen in 1 keer kunnen halen, bedankt!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 14 april 2021
9

Een prettige ervaring.

Mij is het gevoel van rijden goed overgebracht, waardoor ik geslaagd kon afrijden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 4 april 2021
10

Gaan voor 100%!

Super tevreden, Rijbewijs in één këer gehaald. Peter heeft heel veel humor en zorgde hiermee dat ik geweldig leuke en leerzame rijlessen heb gehad. Communicatie met de rijschool zelf erg goed. Helemaal top!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Meerssen - 4 april 2021
10

Hele fijne lessen gehad en een aardige instructeur

Ik heb een fijne ervaring gehad bij Bastiaens de lessen waren fijn en de instructies duidelijk zeker een aanrader.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 2 april 2021
10

Professionele lessen met een leuke instructeur

Heb altijd goede lessen gehad waarbij je merkte dat je elke les wel weer wat nieuws had geleerd. Elke week weer leuke gesprekken met de instructrice die je goed wakker houdt en zorgt dat je goed en gericht ervaring in de auto opdoet.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 1 april 2021
10

Gezellig en leerzaam

Leuke rijschool
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 31 maart 2021
9

fijne, leerzame lessen

Rijbewijs BE-lessen met een deskundige instructeur. Fijn gelest in een luchtige maar veilige omgeving.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 29 maart 2021
8

Goede voorbereiding op het examen

Fijne lessen, goede voorbereiding op het examen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 28 maart 2021
9

Zeer fijne ervaring!

Ik heb de lessen van rijschool Bastiaens als zeer prettig ervaren. Instructeur Peter en tevens ook Jaques kwamen heel professioneel over en hebben me echt goed geholpen bij het behalen van het rijbewijs.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 24 maart 2021
10

Echt top!

Hele fijne rijschool. Als leerling word je super goed voorbereid op een ttt en praktijkexamen, je komt eigenlijk niet meer voor verassingen te staan. Duidelijke communicatie. Ik heb zelf les gehad bij Wanda, zij begeleid je op een fijne en rustige manier. Super bedankt voor de top lessen, in 1 keer geslaagd!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 23 maart 2021
9

Zeer professioneel

Mijn instructeur Math kwam altijd op tijd en heeft zich altijd professioneel gedragen tijdens de lessen en rond het plannen eromheen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 20 maart 2021
10

Betrouwbaar, behulpzaam, fijne sfeer

Bij deze rijschool heb ik me heel fijn gevoeld. Je wordt goed begeleid en kunt ze volledig vertrouwen. De sfeer was in de auto altijd goed. Ze hebben goed geholpen om mijn angsten te overwinnen en daar ben ik dankbaar voor. Ze hebben verstand van het vak en kunnen dit goed overbrengen. Kortom, een top rijschool!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 18 maart 2021
10

Hele fijne rijschool!

Ik heb met veel plezier hier mijn rijlessen gevolgd. Deskundig opgeleid door mijn instructrice. Heel erg tevreden!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 18 maart 2021
9

Super goeie begeleiding en aardige instructeurs!

Mijn ervaring was enorm goed. Alles werd super goed en netjes uitgelegd en je werd goed geholpen als je vragen had.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 17 maart 2021
10

Super goed!

Ik heb mijn rijlessen super leuk en leerzaam ervaren. Goeie rijinstructeurs gehad (Maurice en Jeroen), op een fijne en goeie manier les gekregen van hun. Dankjewel voor de leuke rijlessen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 17 maart 2021
9

Betrouwbaar en betrokken

Ik ben geruime tijd geleden begonnen met autorijlessen, doordat ik zelf niet meteen mijn theorie heb opgepakt en het feit dat corona in de wereld kwam heeft de rijschool er toe bijgedragen dat ik mijn rijbewijs heb gehaald
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 16 maart 2021
9

Ik heb een hele goede ervaring met deze rijschool

Alles heel goed geregeld en goeie communicatie
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maasticht - 15 maart 2021
1013 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.9/10