Vragen? +31 (0) 43 347 93 46 of +31 (0)6 22 38 89 78

Reviews

Wat vinden onze klanten van Rijschool Bastiaens?


8

Willem topper!

Willem als instructeur gehad, top vent! Met de rijschool zelf via mail niet per se bijzondere ervaringen gehad, het was meer van: je moet betalen, en verder niks. Zeker genoten van mij rijlessen en Willem heeft mij zeer geholpen bij het proces van ontwikkeling tot volwaardig chauffeur.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 24 september 2021
10

Fijne rijschool

Duidelijke en fijne rijschoolhouder
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 24 september 2021
10

Top instructeur

Mijn instructeur heeft mij alles super goed geleerd. Ik ben er helemaal klaar voor, ik ga met een goed en veilig gevoel de weg op. dank je wel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Eijsden - 23 september 2021
10

Hele fijne ervaring!

Van ver gekomen… zoals mijn rij instructrice wanda het omschreef een echte ‘remchauffeur’ en dat kwam vooral voort uit angst. Maar dat is er helemaal uitgekregen! Na een traject van hele goede lessen ben ook ik omgevormd tot veilige bestuurder en ben ik niet langer bang om de auto in te stappen! En natuurlijk niet onbelangrijk ben ik aan het einde van mijn traject in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs dus bij deze een dikke merci!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 20 september 2021
8

Jeroen is een leuke instructeur

Duidelijke uitleg, leerzaam
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ulestraten - 20 september 2021
10

Zeer professionele, vriendelijke en prettige begeleiding.

Ik heb mijn lessen bij Willem als zeer prettig ervaren. Willem is kalm, ervaren en speelt goed in op de individuele kwaliteiten en aandachtspunten van de studenten.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 18 september 2021
10

Een fijne leerervaring!

Prettige en informatieve lessen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 11 september 2021
10

Uitstekend rijschool!

Een uitstekende ervaring gehad met Bastiaens. Instructeur Armand is kundig en geduldig. Ik zat graag met hem in de auto tijdens onze lessen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 8 september 2021
10

Uitstekend

Super
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 1 september 2021
9

Het meeste is goed geregeld en contact was prettig

Ik had erg moeite met rijles en was vaak op een plateau. Ik ben ook van instructeurs meerdere malen gewisseld, maar uiteindelijk heb ik alles gehaald. Het examen was veel sneller dan verwacht ingepland en ben ook in 1x geslaagd. Ik raad rijlessen met Math ten zeerste aan.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Geulle - 28 augustus 2021
10

Armand is een zeer bekwame rij-instructeur

Ik heb de rijlessen met Armand als uiterst positief ervaren. Naast zijn vakkundigheid heeft hij me gedurende het hele traject uitstekend gecoached naar het behalen van mijn rijbewijs. Bedankt!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 26 augustus 2021
8

Leuke rijschool met serieuze en fijne rijinstructeur!

Ondanks de moeilijke periode met corona, waardoor ik wat extra lessen nodig had, heb ik toch een leuke tijd gehad met mijn rijinstructeur Willem Willems. Hij was op sommige momenten streng en dat moet natuurlijk, maar ook wel leuk om een praatje mee te maken. Dankjulliewel!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- MAASTRICHT - 22 augustus 2021
10

Professioneel en persoonlijk!

Hele fijne rijlessen gehad van Paul voor mijn aanhangwagen rijbewijs (BE). Paul is heel vriendelijk, rustig en weet goed uit te leggen hoe je met deze combinatie de weg op moet. Het examen sluit exact aan op de rijlessen waardoor je tijdens je examen niet voor verassingen komt te staan. Bedankt voor de fijne rijlessen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bunde - 17 augustus 2021
9

Professionele, duidelijke en prettige manier van lesgeven

Blij met de aanpak Een keer kennismaken en in de ochtend lessen om s middags examen te doen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Margraten - 14 augustus 2021
10

Enorm veel steun

Ik kreeg uitstekende lessen. Elke les was op mij persoonlijk toegespitst en ik kan nu met een gerust hart achter het stuur kruipen. Dank u voor alle steun!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 14 augustus 2021
10

Top kwaliteit én plezier

Paul is een top instructeur die je precies leert hoe het moet. Tegelijkertijd zorgt hij ervoor dat je plezier hebt in het rijden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Geulle - 10 augustus 2021
10

Top ervaring!

Het was kort (3 dgn) maar krachtig. De begeleiding van Paul is top, erg professioneel maar zeker ook heel leuk en aangenaam. Maw verkeersschool Bastiaens is een absolute aanrader.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 1 augustus 2021
10

.

.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 1 augustus 2021
7

Prima ervaring

Fijne lessen, alles is orde
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 29 juli 2021
9

Het was erg fijn om bij jullie rijlessen te volgen.

Het was een leuke rijschool, iedereen was vriendelijk. Ik ga het zeker aanraden bij andere.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 28 juli 2021
1083 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.9/10