Vragen? +31 (0) 43 347 93 46 of +31 (0)6 22 38 89 78

Reviews

Wat vinden onze klanten van Rijschool Bastiaens?


7

Goed

Een prima rijschool waar je alles leert wat je moet kunnen en doen op je praktijkexamen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 7 juni 2021
8

no nonsense degelijke rijschool

Al bij meerdere rijscholen aan de bak geweest, 3de keer bij Bastiaens was scheepsrecht. Paul Bastiaens bood mij precies wat ik nodig had, rust en structuur achter het stuur. Geen overbodige extra leuke praatjes, niet de boel achteraf verbloemen maar degelijke, constructieve feedback. Hij weet de rust te bewaren in de auto en hielp me ook erg met mijn mindset. Indien ik na het behalen van mijn automaat rijbewijs nog zou opgaan voor schakelrijbewijs weet ik bij wie ik me opnieuw meld.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 1 juni 2021
10

Leerzame lessen!

Dankzij de leerzame lessen en zorgvuldige planning van Paul toch op tijd af kunnen rijden ondanks de corona maatregelen. Hele fijne rijschool, heel erg bedankt!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 31 mei 2021
9

Perfect

Alles was goed geregeld voordat ik begon aan de rijlessen en het examen. Een paar fijne lessen gekregen en daarna gelijk met examen opgegaan en toen in 1 keer geslaagd. Super aardig personeel. Zeker een aanrader.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 29 mei 2021
10

10/10

Top kwaliteit. Goede koop, vriendelijke, vertaalbaar. Serieuze,
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 28 mei 2021
10

Ze gaven mijn zoon zelfvertrouwen!

Mijn zoon heeft een leerachterstand met een enorme faalangst. Dus het examen was best wel een grote heuvel voor mijn zoon. Maar zowel paul als jeroen namen uitgebreid de tijd voor hem . En mijn zoon zijn eerste reactie was ook wat een fijne mensen mam. Ik voelde me op mijn gemak zelfs toen ik aarzelde. Dit is voor een ouder heel fijn te horen. Dat dit soort mensen er nog zijn ,wat juist die onzekere kinderen dat steuntje in de rug geven. Onze dank is groot!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 28 mei 2021
10

Gezellige en vooral leerzame lessen!

Ik heb erg leuke en leerzame lessen mogen volgen. Als ik op TTT of examen mocht, wist mijn instructeur ook zeker dat ik er klaar voor was waardoor ik er zelfverzekerd in kon gaan.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bunde - 25 mei 2021
10

Ik heb een hele goede en correcte ervaring gehad

Ik ben erg te vreden over de service en kwaliteit. Tijdens mijn lessen heb ik goede begeleiding gehad en hiervoor wil ik Frans bedanken.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 25 mei 2021
10

top

Hele fijne rijschool. Alles goed geleerd. In één keer praktijkexamen gehaald. Top!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 25 mei 2021
10

Very happy

I had a very nice experience learning to drive at Bastiaens. My instructor was very friendly and fair and I enjoyed my lessons.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 21 mei 2021
9

Leerzamen rijlessen en goede instructeurs

Goede rijschool. Duidelijke communicatie binnen het bedrijf merkte ik. Fijne instructeur (frans).
Zou je ons aanbevelen? Ja
- MAASTRICHT - 21 mei 2021
10

Helemaal perfect!

Ik heb met deze rij school een goede ervaring. Zeer vriendelijk. Leren je veel. Makkelijk afspraken mee te maken. Ben in 1 keer geslaagd door hun!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 21 mei 2021
10

Hele fijne communicatie!!

Buiten dat Frans een fijne lesgever is, vond ik het heel fijn dat we, ondanks de corona, toch steeds van alles op de hoogte werden gehouden. Heel fijn!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 21 mei 2021
10

Top rijschool!

De lessen met Paul waren altijd erg leuk en leerzaam. Het autorijden wordt je op een deskundige manier aangeleerd. Ik raad Verkeersschool Bastiaens zeker aan!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 11 mei 2021
9

Het was enorm aangenaam bij jullie te mogen lessen.

Fijne auto, leuke rij-instructeur, kwalitatief goede lessen. Kortom; een enorm goede rijschool
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gronsveld - 20 april 2021
9

Super ervaring

Hele fijne communicatie, en een sympathieke kundige instructeur. In een keer geslaagd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 18 april 2021
10

Een betrouwbare, betaalbare en goede rijschool.

Ik heb Math Cremers als rijinstructeur gehad en ik was over het algemeen erg tevreden. Zelf vind ik dat Math uitstekend werk verricht ondanks dat hij flink overuren draait in deze covid-19 tijden. Een rustige geduldige begeleiding waarin ik mij ten alle tijden op mijn gemak heb gevoeld. Zelf heb ik nog wat moeite gehad met rijden in eerste instantie, maar Math heeft mij altijd het idee gegeven dat het allemaal goed kwam en dat is ook gebleken. Flexibiliteit werd getoond en afspraken werden nagekomen. In 1 woord geweldig!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 16 april 2021
10

Zeer goede lessen en fijne instructeur

Al mijn rijlessen waren leerzaam: er werd duidelijk gezegd wat goed ging en wat er nog verbeterd kon worden. Bij het inplannen werd rekening gehouden met mijn eigen planning en als iemand uitviel werd ik gebeld om te kijken of ik langer wilde rijden. Peter als instructeur was heel gezellig en altijd lachen! Hierdoor heb ik ook mijn examen in 1 keer kunnen halen, bedankt!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 14 april 2021
9

Een prettige ervaring.

Mij is het gevoel van rijden goed overgebracht, waardoor ik geslaagd kon afrijden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 4 april 2021
10

Gaan voor 100%!

Super tevreden, Rijbewijs in één këer gehaald. Peter heeft heel veel humor en zorgde hiermee dat ik geweldig leuke en leerzame rijlessen heb gehad. Communicatie met de rijschool zelf erg goed. Helemaal top!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Meerssen - 4 april 2021
1027 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.9/10