Vragen? +31 (0) 43 347 93 46 of +31 (0)6 22 38 89 78

Reviews

Wat vinden onze klanten van Rijschool Bastiaens?


10

Leuke sociale instructeurs

Ik kreeg goede uitleg van mijn rij instructeur en je zit ik ben in een keer geslaagd
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 14 december 2020
10

Hielemaol top

Zeer fijne rijlessen gehad met Paul Voor mijn rijbewijs be Een aanrader !! Jacky sangen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 10 december 2020
10

Leerzame lessen

Beste Paul Bastiaens Bedankt voor alle leerzame lessen, interessante gesprekken, jouw eeuwig geduld en luisterend oor. Het waren momenten om nooit te vergeten. Ik ben altijd met heel veel plezier bij jou in de auto gestapt en ik ga de lessen missen je bent een super instructeur!! Ook als het soms even niet meer ging was je er om toch de moed niet te laten zakken. Echt een aanrader!!! Heel veel succes nog en we komen elkaar op de weg nog wel tegen! Nogmaals bedankt voor alles!!! Lilly Schrijver ^_^
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 10 december 2020
9

Super Goed

Prima rijschool en vakkundige instructeurs
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 8 december 2020
10

Fijne rijlessen!

Fijne rijlessen, goede uitleg en dijne instructeurs
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 3 december 2020
9

Duidelijke instructies en aardige instructeurs.

Prima rijschool, in 1 keer geslaagd voor mijn bromfietsexamen. Leggen goed uit wat je kan verwachten op het praktijkexamen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Eijsden - 3 december 2020
10

Hartstikke goed

Dank voor alles!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 1 december 2020
10

Goeie rijschool!

Goeie service en gezellig! Gehaald in 1x.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Valkenburg - 27 november 2020
10

Goed behandeld

Goed behandeld
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sittard - 27 november 2020
9

Zeer positieve ervaring met rijschool Bastiaens!

Altijd leerzame en leuke lessen van Louk gehad!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ulestraten - 27 november 2020
10

Makkelijke en duidelijke lessen waardoor slaagde

Omdat alles mij goed en duidelijk is uitgelegd wist ik precies de regels te volgen en op het verkeer te letten hierdoor ben ik ook meteen in een keer geslaagd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 27 november 2020
10

Super rijschool!

Ik heb altijd met plezier de rijlessen gevolgd. Vanaf de eerste rijles werd ik meteen op mijn gemak gesteld door de rijinstructeur. Na elke rijles is er een korte nabespreking, waarbij zowel wordt gezegd wat slecht ging als wat goed ging. Hierdoor weet je waar je de volgende rijles op moet letten. Tussendoor was er ook tijd om gezellig te kletsen. Je wordt heel goed voorbereid op je praktijkexamen. Tijdens het rijden krijg je tips over wat je beter had kunnen doen en hoe je je fouten moet oplossen. Maar het wordt ook zeker gezegd als je het goed. Dit vond ik erg fijn en geeft je zelfvertrouwen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 27 november 2020
10

Zeer fijne rijschool! 😀

Zeer fijne rijschool! Ik heb veel geleerd en altijd met plezier gereden, als er fouten waren werden die rustig met je door genomen. Zeker een aanrader! 😀
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 25 november 2020
10

Wat een fijne rijschool

Ik heb hele fijne rijlessen gehad. Voelde me van dag 1 op mijn gemak. Door de duidelijke instructie en voor- en nabespreking ben je zelf goed op de hoogte van je voortgang. Je ontvangt positieve feedback waardoor je je snel op je gemak voelt. Ook is er op zijn tijd tijd voor een grapje. Er wordt goed vooruitgedacht en de TTT en examen worden goed en op tijd gepland waardoor je fijn door kunt en er geen onnodige tijd verloren gaat. Je kunt tevens gespreid betalen en lessen die je niet hebt verbruikt ontvang je terug. Je leert snel door de goede en professionele rij instructeurs, je krijgt veel tips en ook als het een keer niet 123 lukt krijg je door de prettige manier van lesleven toch vertrouwen. Ik heb echt plezier in autorijden gekregen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Eijsden - 25 november 2020
10

Top rijschool, aanrader!

In 1x geslaagd dankzij de leerzame lessen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Geulle - 22 november 2020
8

Leuke, leerzame en duidelijke rijlessen

Ik heb mijn rijlessen als zeer fijn ervaren. Ik werd altijd gerustgesteld en dit had ik vooral in het begin ook nodig. De lessen waren duidelijk en er werd duidelijk uitgelegd. Het was ook altijd gezellig en dit zorgde ook voor een deel van de geruststelling tijdens de lessen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 22 november 2020
10

top

zeer proffesioneel en erg goede uitleg
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Valkenburg - 21 november 2020
10

Hele fijne rijschool

Ik zou Bastiaens zeker aanraden. Fijne rijschool met hele leuke instructeurs!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 16 november 2020
8

Positieve ervaring

Fijne sfeer tijdens de lessen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 12 november 2020
10

Een betere rijschool kon ik mij niet wensen!

Hele leuke en leerzame rijlessen gehad! Altijd eerlijk als het eens niet goed ging, juist daar leerde ik weer veel van! Ook het geduld was TOP! Want wat kon ik er soms een potje van maken! Ik beveel het iedereen aan!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 12 november 2020
980 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.9/10