Vragen? +31 (0) 43 347 93 46 of +31 (0)6 22 38 89 78

Reviews

Wat vinden onze klanten van Rijschool Bastiaens?


10

Leerzaam op een leuke manier

Je werd perfect geholpen bij de dingen die niet goed gingen en dat ook nog eens op een leuke manier.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vilt - 21 januari 2022
9

Hoppaaa!

Bastiaens is een fijne rijschool. Armand was een goede instructeur en heb veel van hem geleerd!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 19 januari 2022
10

super gezellig en leuke werknemers

ik vond het een zeer goede ervaring, ga hier zeker terugkomen voor mijn autorijbewijs!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- maastricht - 18 januari 2022
10

Kwaliteit

Super lessen gehad bij Paul! Zou hem iedereen aanraden:) Super bedankt Paul!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 18 januari 2022
10

Jeroen is een top leraar!

De lessen van Jeroen hebben ervoor gezorgd dat ik snel geslaagd ben.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- MAASTRICHT - 18 januari 2022
10

Goed

Ik heb niks om aan te merken. Deze rijschool voldeed aan al m'n verwachtingen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 12 januari 2022
9

Heel erg meedenkend, gezellig en fijn!

In een keer geslaagd dus niet te klagen 😉 Altijd bereid om mee te denken en het verplaatsen of missen van lessen was nooit een probleem. Super gefocust op niet alleen het halen van het rijbewijs maar ook de praktische invulling van het rijden zelf. heb het goed gehad: Dankjewel Peter!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 10 januari 2022
9

Super!

Ik heb het afgelopen jaar rijles gehad van bastiaens! Hele fijne begeleiding, waarbij ze kritisch kijken naar je leerdoelen en zo goed mogelijk voorbereiden op de examens! Heel fijn!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 9 januari 2022
10

Top

Door de hele goede lessen kon ik makkelijk slagen. Het waren ook fijne tijden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 8 januari 2022
10

Top

Top rijschool, fijne instructeur, fijne sfeer, geruststelling. Geen negatief puntje aan!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 8 januari 2022
10

Top

Erg goed gericht op de behoeften van de leerling. Hierdoor heb ik in één keer mijn rijbewijs kunnen halen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 8 januari 2022
9

Maatwerk

Professionele houding van zowel Paul als Jeroen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 31 december 2021
10

Top

Alles goed geregeld fijne scooter rijlessen gehad…
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 26 december 2021
10

Goede instructies kort en bondig en fijne opbouw

De lessen werden goed verdeeld qua invulling, iedere les werd me iets nieuws geleerd wat voor afwisseling zorgde en andere lessen was het gewoon oefenen en ervaring opdoen wat enorm hielp. Daarnaast werden de instructies duidelijk gegeven wat voor weinig verwarring zorgden!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 22 december 2021
10

Goede uitleg en rustige werkwijze

De lessen waren snel gepland. Tijdens de les was er rust en geduld. Ik ben goed begeleid tot het behalen van mijn aanvulling op het rijbewijs
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 22 december 2021
9

Super goede rijschool met ervaren instructeurs

Ik heb zelf goede ervaringen met deze rijschool. Ze zijn heel erg persoonsgericht en proberen zo gericht mogelijk te werken. Ze nemen de tijd om je alles goed te leren en motiveren je om je examen te halen. De rijlessen waren erg aangenaam en allemaal aardige rij-instructeurs.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 21 december 2021
10

Super

Super goeie service en leuke mensen Leren je heel goed ontspannen te zijn
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 19 december 2021
10

Nooit gedacht dat ik mijn examen in één keer zou halen

Gezellig en leerzaam
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 19 december 2021
10

Goede service en een uitstekend leertraject. Top!

In een keer geslaagd voor theorie, tussentijdse toets en praktijkexamen auto. Super opleiding!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Eijsden - 10 december 2021
8

Veel geleerd en blij dat ze wel kritisch zijn

Ik vond de lessen wel lastig omdat je op veel tegelijk moet letten maar het ging opzich wel oké. Ik had alleen soms het gevoel dat ik absoluut geen fouten mocht maken, maar voor de rest is het wel goed gegaan. Ik vond het alleen jammer dat ik de 1e keer gezakt ben voor mijn praktijk, maar ik ben wel blij dat jullie kritisch zijn. Dat is veilig.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 10 december 2021
1139 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9/10