Vragen? +31 (0) 43 347 93 46 of +31 (0)6 22 38 89 78

Reviews

Wat vinden onze klanten van Rijschool Bastiaens?


10

Super service

Top!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Meerssen - 13 december 2019
7

Leerzaam

Je wordt goed voorbereid op het examen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 10 december 2019
10

Zeer tevreden over de lessen

Ik was erg blij met jullie, voelde me op mijn gemak. Dank je wel voor de leuke brommerlessen en ik verheug me op de autorijles.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Eijsden - 5 december 2019
9

Altijd het gevoel gehad dat ik iets leerde

Het heeft even geduurd maar ik heb nooit gevoeld dat ik niks meer leerde. Alles is mij goed uit gelegd en we hebben de tijd kunnen nemen om alles goed te doorlopen zodat ik het ook echt onder de knie kreeg. Al met al een hele goede rijschool die ik zeker aanraad.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 4 december 2019
10

Fijne instructrise die je echt vooruit helpt.

De gele ervaring was heel fijn. Er werd tijd genomen om aan mijn verbeter puntjes te werken. De instructrise was heel behulpzaam en stelde me op mijn gemak wanneer dat nodig was.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 1 december 2019
10

Top ervaring

Goede instructeurs, altijd optijd, je wordt goed voor bereidt voor de praktijk, ben in 1 keer geslaagd, zeer zeker een aan rader.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 30 november 2019
10

Goede uitleg

Duidelijke lessen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Valkenburg - 28 november 2019
10

Ik heb veel geleerd

Ik vond het een leuke ervaring en ik heb er veel van geleerd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 28 november 2019
10

Fantastisch

Super gezellige ritten met Paul. Het was zo gezellig dat ik nog meer lessen zou willen. Ik heb ook in 2 lessen heel erg veel geleerd en ben hierdoor in 1 keer geslaagd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 27 november 2019
9

ik ben heel erg blij met mijn scooter rijbewijs

Door de goede en vriendelijke begeleiding van Autorijschool Bastiaens ben ik nu trotse bezitter van mijn scooter rijbewijs.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 24 november 2019
9

Goede rijschool.

Er word goed uitgelegd wat je fout doet en waar je op moet letten. Dit zorgt ervoor dat je kans op slagen hoog is.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 24 november 2019
10

Zeker een aanrader

Service was uitstekend, ik persoonlijk had wat problemen met de theorie en ben goed geholpen met extra theorie lessen. Je werd goed voorbereid op je praktijk examen. Prijzen waren normaal.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 24 november 2019
8

Een hartstikke leuke rijsschool!

Afgelopen week heb ik mijn rijbewijs gehaald bij Bastiaens. Mijn ervaring is zeer positief!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bemelen - 23 november 2019
10

Prettige rijinstructeurs en in een keer geslaagd!

Ik vond het een fijne rijschool met vriendelijke rijinstructeurs.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 19 november 2019
10

In een woord geweldig

Goede rijschool in één keer geslaagd en ook nog tussendoor tijd voor een grapje 👍🏼
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 14 november 2019
8

Een goede ervaring

Alles werd goed geregeld, ook een goede instructeur en altijd mooi op tijd!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 14 november 2019
9

Goede leerzame lessen waarbij ik op mijn gemak ben geweest.

De lessen waren erg leerzaam. Mijn verbeterpunten werden duidelijk aangeven met manieren hoe ik het beter kon doen. Dit werd gedaan op een fijne manier waardoor ik mij, ondanks het commentaar, zelfverzekerd voelde op de scooter. Ik ging goed voorbereid op examen en ben in 1 keer geslaagd!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gronsveld - 14 november 2019
10

Top

Erg goede rijlessen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 13 november 2019
7

Leuke en leerzame lessen.

Ik ben goed geholpen en heb op een leuke en snelle manier leren scooterrijden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Langen akker 25 - 12 november 2019
10

Buitengewoon prettige rijlessen voor mijn BE

Ik kijk met veel plezier terug op de rijlessen die ik van Paul Bastiaans heb gehad voor mijn BE rijbewijs. Hij geeft heel consequent feedback en brengt je in no-time op niveau. Ik heb werkelijk niets aan te merken op deze ervaren instructeur en rijschoolhouder. Kijk bij het kiezen van een rijschool niet enkel naar de prijs. Immers het gaat erom of het gebodene het waard is. Dat was het voor mij zeer zeker.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Cadier en Keer - 12 november 2019
861 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.8/10