Vragen? +31 (0) 43 347 93 46 of +31 (0)6 22 38 89 78

Reviews

Wat vinden onze klanten van Rijschool Bastiaens?


9

Goede begeleiding

Het waren fijne en goede lessen waarin ik veel geleerd, alles was heel duidelijk. Ook aan de cd met oefenexamens heb ik veel gehad voor mijn theorie examen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gronsveld - 23 oktober 2020
8

Goede rijschool, duidelijke begeleiding

Een fijne rijschool, zeker in deze tijden veel duidelijkheid omtrent aanpassingen voor corona, en je krijgt snel je rijbewijs. Ik heb goed leren rijden en kan nu de weg op !
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 23 oktober 2020
9

Prettige rijlessen gehad

Een hele fijne en ervaren instructeur waardoor ik op een rustige manier de rijlessen kon volgen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 23 oktober 2020
9

Goed

Ik heb in de praktijk vooral veel geleerd
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 11 oktober 2020
10

Geweldige Begeleiding en maken het rijden leuk

Ik had een geweldige en leuke ervaring met het leren van hoe je auto moet rijden. Bastiaens bereid mensen voor alles dat kan voorkomen op de weg en doen het in een erg leuke en leerzame manier. Ik heb echt genoten van mijn tijd bij Bastiaens en er veel van geleerd. Dankjewel!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Cadier en Keer - 10 oktober 2020
10

Top, top instructeur Peter

Peter was geweldig, goed en gezellig
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 6 oktober 2020
10

Prima

Alles fijn geregeld
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Eijsden - 5 oktober 2020
8

Goede rijschool, netjes, duidelijk en professioneel.

De communicatie met de rijschool is duidelijk en overzichtelijk. De lessen worden professioneel gegeven. En als klant word je netjes behandeld. Zeker aan te raden aan andere.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 3 oktober 2020
10

Heel comfortabel en je leert snel en correct.

Hele fijne en leerzame ritten. Je leert snel en ze gaan heel correct met je om. De ritten zijn fijn en verzorgd. Je leert het van de beste.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 30 september 2020
9

Zeer prettige rijlessen met duidelijke feedback

Opgegaan voor BE rijbewijs bij Bastiaens en in een keer geslaagd. Duidelijke feedback en tussendoor wat flauwekul.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 30 september 2020
8

Goede rijschool met kanttekening

Gewoon een goede rijschool waar je betrouwbaar je rijbewijs kan halen. Peter (B.) deed het goed. Je merkt dat hij ervaren is. Wel een nadeel is dat hij bij dames wat vaak de seksistische toer op gaat. In een grappige sfeer maar het gaat wat (erg) ver soms. Je zit in een afhankelijke situatie dus je blijft maar wat lachen, maar ik vond het niet zo fijn meer. Toevallig sprak ik laatst een vrouw op een verjaardag die ook van hem les gehad heeft en die precies hetzelfde vertelde. Dat is een aandachtspunt voor de rijschool. Dames moeten zich fijn voelen. Alle heren dan maar voor Peter :-). Maar inhoudelijk waren de lessen van goede kwaliteit dus.

Reactie van het bedrijf

Beste Mar, Bedankt voor je positieve beoordeling en je kanttekening. Goed dat je de rijopleiding als betrouwbaar hebt ervaren. Jammer is toch dat je je soms wat ongemakkelijk voelde, absoluut onacceptabel Wij zullen de instructeur hierop aanspreken. Met vriendelijke groet, Paul Bastiaens

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 27 september 2020
9

Leuke vriendelijke en leerzame verkeerschool

Ik vond het heel fijn bij bastiaens omdat ik goede aanpak kreeg en veel hulp zodat ik zeer goed kon rijden bij mijn praktijk en dat is ook zeker gelukt! Ik zou Bastiaens ook zeker aanraden om na toe te gaan!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 24 september 2020
8

Goede rijervaring met een goede afsluiting

Mijn ervaring was goed mijn leraren peter en jaque waren allebei erg fijn maar aan peter moest ik wel even wennen ze geven goed les. Maar ik vond het jammer dat het voor mij zo lang duurde totdat mijn examen in werd gepland want als dit optijd gebeurde had ik mijn examen sneller gehaald ( niet alleen door corona) de kosten zijn goed in verhouding met de kwaliteit. Zeker een aanrader!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gronsveld - 23 september 2020
10

Top rijschool!

Mijn ervaring bij Bastiaens waren fantastisch. Tijdens de rijlessen heb ik ontzettend veel geleerd waardoor ik nu goed voorbereid en met vertrouwen de weg op kan. Hierbij komt ook nog eens dat ik ontzettend veel gelachen heb met mijn rij instructrice. De planning van de lessen ging heel soepel en er wordt altijd rekening met je gehouden. Ik zou deze rijschool aan iedereen aanraden!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 21 september 2020
10

Passende rijlessen en persoonlijke aandacht

Mijn ervaring is ontzettend positief. Er wordt veel gekeken naar de persoon en daarop worden de lessen wel goed aangepast. Hierdoor wordt je goed behandeld en zijn de lessen hartstikke fijn. Ik was heel blij met Wanda en heb daarom ook wel mijn rijbewijs in één keer gehaald!! Very happy
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 16 september 2020
8

Fijne, flexibele rijschool

Ik vind Bastiaens een fijne rijschool. Er wordt met verschillende persoonlijke situaties rekening gehouden worden, en zowel de rijschoolhouder als de rij-instructeur zijn erg benaderbaar. Alles is bespreekbaar
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - 12 september 2020
10

Heel prettig

Het waren niet alleen heel leerzame lessen, maar ook heel gezellige lessen met Frans.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 12 september 2020
9

Erg fijn

Ik vind mijn ervaring heel fijn ik voelde me op m’n gemak en het waren gezellig lessen maar leerde ik alles goed en vrij snel
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 8 september 2020
10

Duidelijke uitleg, met goed resultaat

Duidelijk uitleg, met goed resultaat
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 7 september 2020
9

Hele leuke lessen, veel van geleerd en daarnaast ook veel plezier gehad!

Ik heb onlangs mijn bromfietsrijbewijs gehaald bij rijschool Bastieans. Dit met leerzame lessen waarmee je ook nog kon lachen. Daarnaast is het fijn dat alles kort op elkaar gepland is, hierdoor onthoud je alles beter voor het uiteindelijke examen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Margraten - 7 september 2020
953 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.9/10